Er du over18 år?

Historie, Formål og Kvalitet

Historie, Formål og Kvalitet

Et december-hobbyprojekt, der har udviklet sig gennem de sidste 9 år. Efter at jeg er blevet mor har jeg fået en interesse for, hvilke tilsætningsstoffer der bl.a. kommes i vores mad og især i det slik, som vi giver vores børn. Opskriften tog udgangspunkt i frugtflæsk, men med årene har jeg eksperimenteret og er nu nået frem til en lækker konsistens, som er en kombination mellem frugtflæsk og vingummi.

Man må ikke sammenligne denne slags vingummi med vingummi, som er med gelatine, da konsistensen er anderledes, og smagen er intens. Endvidere har jeg valgt ikke at overfladebehandle vingummierne med voks, men de bliver nænsomt vendt i en blanding af majsstivelse og druesukker eller lakridspulver for derefter at blive tørret, inden de pakkes.

Alle vingummier bliver håndlavet under kontrollerede forhold og i lokaler, der er godkendt af fødevaremyndighederne. Vingummier fra Calling Nature skal kunne spises af alle uanset kulturel baggrund og religiøs overbevisning, og er derfor lavet uden gelatine og udelukkende på naturlige aromaer og farvestoffer. Endvidere er de gluten- og laktosefri.

Emballagen er valgt ud fra, at den så vidt mulig skal være miljøvenlig og bæredygtig.

received-732061297332599-1-w918-h500-fill